+31 88-0545007

Bootverzekering

Het kiezen van een juiste verzekering voor uw boot kan best heel lastig zijn, omdat u de beste voorwaarden wenst tegen een betaalbare premie.

Bereken nu uw premie

Of bel 088 – 054 50 07

Komt u er online niet uit dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Vult u het aanvraagformulier alvast zover mogelijk in – vermeldt bij opmerking uw wens voor persoonlijk contact, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en samen met u tot de juiste dekking en premie komen. Benieuwd welke bootverzekering bij u past en wat de kosten hiervan zijn? Bereken uw premie in een paar stappen en sluit eenvoudig online uw bootverzekering af.

Bootverzekering

Het kiezen van een juiste verzekering voor uw boot kan best heel lastig zijn, omdat u de beste voorwaarden wenst tegen een betaalbare premie.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn zoals: is uw boot een zeil- of een motorboot of bijvoorbeeld een sloep… Daarnaast speelt de waarde van de boot een grote rol bij het kiezen van de juiste dekking. Ook aanvullende dekkingen spelen een belangrijke rol – vaart u alleen of met passagiers? Heeft u al nagedacht over de vaargebieden? Deze zijn ook van invloed op het kiezen van de juiste verzekering. Onze rekenmodule is zeer uitgebreid om te komen tot een juiste dekking.

Iets waar niemand over nadenkt maar wat wel van belang kan zijn bij het soort verzekering voor uw boot: Heeft u al nagedacht over de vaargebieden waar u wilt gaan varen met de boot? Deze zijn ook van invloed op het kiezen van de juiste verzekering. Onze rekenmodule is zeer uitgebreid om te komen tot een juiste dekking. Deze module werkt heel simpel en makkelijk.

 

Komt u er online niet uit dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Vult u het aanvraagformulier alvast zover mogelijk in – vermeld bij opmerking uw wens voor persoonlijk contact, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en samen met u tot de juiste dekking en premie komen. Benieuwd welke bootverzekering bij u past en wat de kosten hiervan zijn? Bereken uw premie in een paar stappen en sluit eenvoudig online uw bootverzekering af.